Som om jag aldrig hade slutat

  

Min kopp, dekorerad på en personalfest med en del glögg i magen.

Nyss hemkommen från Coopen och jag är på ett himla gott humör. Jag kom plötsligt på varför jag orkade jobba där så länge som jag faktiskt gjorde (8 år ju!). Arbetskamraterna. Hela butiken är helrenoverad och omgjord sedan jag slutade, men personalutrymmena ser precis likadana ut så jag kände mig hemma direkt. När jag sen såg att till och med min kopp hängde kvar på kroken, ja då var det som om jag aldrig hade slutat.

Det var inte bara jag som var på besök med min lilla prins, utan även en annan arbetskamrat var där med sin lilla femveckor gamla Dalton. Eller lilla och lilla, han var lite större än vad Malte är och han är dubbelt så gammal. Vi blev i alla fall bjudna på lunch och fikabröd och så fick vi jättefina presenter. Tröja, jeans och strumpor från Polarn som verkligen var jättefina. Storlek 68 så att vi har något att se fram emot!

Vi fick också nappflaska, napp och ett sånt när nappband som man fäster på kläderna. Coola grejer designade av självaste Jon Bon Jovi. Malte och jag tackar så mycket.

7 thoughts on “Som om jag aldrig hade slutat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *