Som sagt: det är köpstopp

Men… lillen måste ju ha en overall. Jag har kollat in en vit overall i manchester på Polarn och Pyret som jag tycker är fin. Gillar vitt, trots att det är många som reagerar på valet av färg. Det kanske inte är det smartaste om man ser ur tvättmaskinssynpunkt, men det struntar jag i. Jag gillar att tvätta. Säger vi. 

Nu är frågan vilken storlek man ska köpa. Malte ska ju ha den hela vintern, kanske ända till april beroende på hur kallt det är då. I mars är han 8 månader. Ska jag köpa en overall i stl 68 eller 74. Polarn och Pyret är ju dessutom stora i storlekarna.

Nästa fråga. När ska man ha åkpåse? Kan man ha det i liggdelen eller ska man vänta till sittdelen ska användas? Och ska Malte ha overallen på i en eventuell åkpåse? Ni ser ju! Hur ska man kunna veta såna här saker?

För övrigt tycker jag att det är svårt att ens föreställa mig att Malte ska bli så stor!

8 thoughts on “Som sagt: det är köpstopp

  1. hejje familjen. hörru ge nu inte min jonas några ideeer. hehe.. jag vetinte m han har sett bilden. han läser inte jämt min blogg. så jag hoppas att nästa gång blir när den bilden är på en annan sida . hehe. självklart ska du våga.. va fan man måste visa sinkärlek.. folk börjar ju tro att man hittat på sin annar hahahah

  2. Det där med storlekar är rätt svårt, men jag upplevde med Alfred att han växte ur 68 rätt fort. Men Alfred är nog rätt stor för sin ålder, eller var då iaf. Nu är han 10 månader och har 80-86. Iofs kan han ha en del 74 oxå. Han har haft 74 sen han var typ 6 månader… Hm, inser att det här inte var nån hjälp alls… 🙂

  3. Jag tog storlek 62 i overallen, Lykka har 56 nu. Hon får växa i den helt enkelt. Växer hon ur 62(vilket hon lär göra) under vintern köper vi en ny overall. 200 kr har man nog råd med. Så typ i november när det börjar bli skitkallt tar vi overall och åkpåse i liggdelen. Åkpåsen åker ner i sittdelen sen när den blir aktuell.

  4. Vi har köpt en åkpåse som vi ska ha till sittdelen, men räknar med att den inte behöver börja användas förrän i november/december och då är det ändå dags att börja använda sittdelen. Som det verkar nu så vill hon inte ha liggdelen kvar speciellt länge till!

  5. Men nåt jag tror på, är att inte ha en för stor overall från början. Det är inte så jättekul för dem när de drunknar i overallen. Det kanske är bättre att satsa på en lite mindre storlek, och sen om den blir urvuxen på vårkanten, köpa en billig som man kan ha de sista veckorna innan man kan sluta med overall! (Lite mindre förvirrat svar nu hoppas jag ;))

  6. Om du köper 74:an kan du få låna 68:an av mig. Vi har den vita manchesteroverallen med ljusgrönt randigt foder från Majas bebistd (knappt använd). Hojta om du vill. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *