Sommar i P1.

20130723-152839.jpg

Jag sitter på bussen för första gången sedan semestern började. Känns märkligt. Det är intressant hur fort man kan lämna rutiner bakom sig! 🙂 Ikväll blir det middag Carro och Kajsa. Och en hund! Det sistnämnda sällskapet innebär att vi behöver sitta på en uteservering och är det då inte typiskt att vi har lyckats pricka in denna fantastiska sommars enda blåsiga höstdag!? Jag fick gräva i garderoben och har nu varm tröja och fleece med mig. Som sagt, det är intressant hur fort man lämnar rutiner bakom sig.

Som sällskap på bussen har jag en sommarpratare. Idag en gammal goding från flera år sedan, tipsad om av Johnny – Raymond Ahlgren. Den kan man lyssna på flera gånger. Annars har jag lyssnat på några av den här sommarens sommarpratare när jag har tagit mina powerwalks. Dessa för att vara exakt:

Jonas Gardell
Gustav Fridolin
Carolina Gynning
Sarita Skagnes
Maja Ivarsson
Peter Wolodarski
Sarah Dawn Finer
Filip Hammar
Jenny Strömstedt

Vissa av dem mycket värda att lyssna på, vissa mer som radiobrus. De jag berördes av mest (för det är ju det det handlar om numera, varje sommarprat måste innehålla någon sorglig historia som man blir berööörd av) är Gardell, Strömstedt och Sarita Skagnes. Kristian Gidlund vill jag verkligen lyssna på men det känns aldrig som rätt läge. Det är liksom aldrig läge för att gå en timmes powerwalk gråtandes…

4 thoughts on “Sommar i P1.

  1. Jag låg i solen härom dagen och lyssnade (trehundradegången typ) på Raymond. Han får det att låta så enkelt. Synd bara att det är så svårt. Men jag försöker.
    Tänk om min fantastiska fru ville anamma hans recept. ”Det blir inte lättare senare, det blir bara senare”…

  2. Jag tror att tricket är just att lyssna lite då och då för att påminnas. Jag önskar att J hade lyssnat på programmet innan sommaren och semestern, fatta vad mycket som hade varit klart idag!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *