Sommar lika med läsning

Jag har skrivit om det förut och jag gör det igen. Pocketläsningen har blivit ordentligt lidande av att Malte kom till världen och varje gång jag tar tag i det och läser en bok så slås jag av hur mycket jag saknar att ligga i sängen och läsa några kapitel innan jag somnar.

När vi var i Stugan sist bestämde jag mig för att jag skulle ha läst ut Schulmans Skynda att älska innan vi åkte därifrån. Sagt och gjort, jag plöjde den och tyckte väldigt mycket om hans kärleksförklaring till sin pappa.

Nu ät det sommar och då har pocketläsningen en ännu större plats än vanligt. Det bara SKA läsas. Därför har jag skickat iväg en beställning på Adlibris.

Den här gången ska jag ta mig an Twilight-serien. Jag har förstått att det inte bara är kidsen som fullkomligt älskar de här böckerna utan det är spritt till alla åldrar. Jag pratade senast med Katta om dem och hon är nästan 39, schvenagammal med andra ord, och hon gillade dem jättemycket.

Jag har inga som helst förväntningar och det är alltid bra. Hoppas de dyker upp i brevlådan snarast!

6 svar på ”Sommar lika med läsning

 1. Jag kom halvvägs genom första Twilight sen tröttnade jag. Vilket ör förvånande för jag älskar ungdomsböcker.

  Jag har oxå köpt en bok som jag ska plöja på semestern, så jag längtar jag med!

 2. Ojdå, det låter ju inget bra… Eller så sänker du mina förväntningar ännu mer så att jag inte kan annat än älska dem sen.

  Jag hoppas det iaf för jag beställde hela serien…

 3. Jag har läst de första två, jag kommer nog läsa även de som kommer efter men mer för att jag SKA ha gjort det snarare än att de är SÅ bra.

  Men de är ju en halv tegelsten var också…

 4. hej Alex
  jag har läst hela serien och blev helt förälskad. brukar inte tycka om sådana böcker. men dom sträckt läste jag. kunde inte släppa dom ens på jobbet.

  hoppas du tycker om dom.

  du hade kunnat få lånat dom av mig för jag har alla.

  ha det.

 5. Hej! Ja, jag försöker att inte ha några höga förhoppningar men det är svårt då de flesta verkar gilla dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *