Sommaren lunkar vidare.

Vi kom hem från Teneriffa och om jag har förstått det hela rätt så var vi borta exakt under den period som den här sommaren inte bjöd på något vidare varmt väder här i Sverige. Jag har inget att klaga över för sedan vi kom hem så har solen skinit och termometern har bjudit på några extra plusgrader. Underbart! 🙂

Sedan vi kom hem har vardagen lunkat på med några extra fina dagar. Vi började med att ha kalas för Malte som fyllde hela tio år samma dag som vi flög hem. T I O år. Galet. Familjen kom över och firade honom genom att bada och fika.

En dag tillbringade vi på Gröna Lund. Precis som vi har gjort de senaste åren så tog vi sällskap med Vilde&Malin men den här gången tog vi också med papporna och lillbrorsorna. Anton hade sett fram emot att få åka till Gröna Lund men med facit i hand var han inte riktigt redo. Han åkte en del på Lilla Grönan men han var mest intresserad av lotteri och sockervadd 🙂 Jag var redo, men kanske också aningens övermogen för minsta sväng i bergochdalbanorna gjorde mig illamående. Vi avslutade kvällen med ett åk i Pop Expressen och den var spiken i kistan för mig. Hemresan var tuff för mig kan jag säga, det var ett par gånger jag inte trodde att jag skulle kunna låta bli att kräkas. Vilket en kille i Pop Expressen faktiskt gjorde…

Eftersom vädret har varit fantastiskt har vi badat en hel del. Även den här sommaren känns poolen som en helrätt investering. Trots närmare trettio grader på termometern igår så slet vi oss ändå från poolen och åkte till Vickan&Henkes nyinköpta kolonilott utanför Södertälje. I Eklundsfältets koloniträdgårdsförening för att vara exakt. Det var superkul att se och jag vill nästan hellre kalla det en liten sommarstuga eller torp än en kolonilott. Mycket större trädgård än vad jag hade väntat mig och en väldigt lagom stuga för de två. Nära till en massa service och bara en kort promenad till Måsnaren med två fina badplatser. Det kan jag intyga eftersom vi i värmen inte kunde låta bli att gå dit och svalka oss.

Den här bilden väcker oundvikligen frågan vad Vickans min egentligen betyder… 🙂

Det är inte jättelänge kvar tills jag börjar jobba men än finns det tid att njuta av ledighet och värme. Älska sommaren!

One thought on “Sommaren lunkar vidare.

  1. Märker att jag läser bloggar alldeles för sällan. Jadu.. jag va nog trött på er när bilden togs, de va liksom dags för er att åka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *