Sommarlov och midsommar.

Sommarlovet är här! Till slut! Det gick långsamt där mot slutet men så fort eleverna hade haft sin skolavslutning så kändes det ändå överkomligt. Jag hade sommarskola med en elev men när jag hade kunnat skicka även henne vidare så kunde jag koppla av och invänta min sista arbetsdag även jag. Jag har varit ledig i tre dagar nu men jag känner att jag fortfarande inte har kunnat släppa jobbet riktigt än. Jag antar att jag behöver mer tid helt enkelt. De senaste dagarna har jag känt mig trött och har därför sovit mycket. Och solat och badat.

Idag var det dags för lite midsommarfirande och i år firade vi hemma hos Kaj&Maria. Härligt att få vara gäst faktiskt! Jag hade fixat en tårta men i övrigt tittade jag bara på 🙂 En skattjakt hade jag dock förberett, en digital sådan med hjälp av Xnote, och skatten bestod även i år av ett trädgårdsspel. Ett slags finskt kubb vid namn Mölkky. Superkul då det var enkelt för alla att delta, men man kunde också vara lite strategisk om man hade lust med det. Tumme upp! Fint väder hade vi också, bara en sån sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *