Sommarlov!!

Japp, så är arbetsdagen över och mitt sommarlov har officiellt börjat. Eller mja, egentligen börjar det ju på måndagmorgon men jag känner in lovet redag ikväll.

Vi jobbade bara halvdag idag då vi skulle avsluta läsåret med en lunchbuffé/knytis hemma hos en av de biträdande rektorerna. Vi satt ute, under tak tack och lov, men det blev ändå lite kallt och fuktigt pga av den ohyggliga mängd regn som lade sig över Stockhom idag. Alla hade med isg jättemycket god mat som jag gärna hade druckit ett glas vin till, men så blev det inte.

En trevlig avslutning blev det iaf på mitt allra första läsår som lärare. Jag har lärt mig så otroligt mycket om skolvärlden och om min roll i den. Jag har en tydligare bild av hur jag vill jobba och hur jag inte vill jobba, och framförallt har jag fått det bekräftat att jag har valt helt rätt yrke. Trots det ska det bli så oerhört skönt att vara föräldraledig! Jag ser verkligen fram emot det, och det kommer nog dröja innan jag börjar längta tillbaka till jobbet.

3 svar på ”Sommarlov!!

  1. Mwaaa… Gud Alex, jag blir så stolt och rörd! Alldeles tårögd… ”Min lilla Alex”… Du är så duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *