Söndag och inget på TV

Söndagkväll återigen. Jobb imorgon, tre veckor kvar till sommarlov. Det känns som att ju närmare jag kommer, desto mer inser jag att jag längtar ihjäl mig. Jag vill allra helst inte jobba en dag till. Jag kan liksom inte fokusera på jobbet längre, utan vill hellre tänka på andra saker.

Denna söndag har tillbringats (språklektion: man tillbringar tid och spenderar pengar) men Elin. Vi började med att ta oss en liten promenad hem hit från Gullmarsplan. Det är väl på ett ungefär så långt jag kan gå innan det börjar göra riktigt ont. Väl hemma blev det bullar (mest till mig) på balkongen, Elin klämde på magen och en så hanns en hel del skitsnack om människor och allmäna fenomen i livet med. Trevligt var det.

Veckan som kommer bjuder på familjereunion. Lillasyster kommer ner från Sollefteå och hälsar på, och mamma och pappa kommer hem från Cypern! Innan de drar vidare till Hälsingland stannar de i Stockholm ett par dagar så då får vi tillfälle att träffas allihop igen. Det blir trevligt det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *