Söndagkvällen

Vi hade som sagt besök igår då Micke och Dina kom på middag. Vi bjöd på en thaigryta som jag själv tyckte var riktigt god och det tillhör ovanligheterna då jag tycker att thaimat ofta smakar lite trist. Det här gjorde vi i alla fall bra, mamma och jag.

Till efterrätt blev det en cheesecake med ett täcke av jelly med körsbärssmak. Jättegott! Tror jag. Jag har bestämt att jag inte får äta något gottgott alls från och med nu till slutet av maj, så jag lät faktiskt bli. Helt otroligt ska jag tillägga. Micke hade nog också låtit bli att ta en bit om han hade vetat att det var en cheesecake. Han tycker nämligen inte om ost(!?). Jag råkade tyvärr försäga  mig så han tog ingen uppbackning. Miss av mig.

Malte tyckte som vanligt att det var kul att vi hade besök och visade därför också upp sig på sin allra bästa sida. Jag har en svag känsla av att Dina nog ville ta med honom hem, men när de gick så låg han redan och sov och hon insåg väl att han förmodligen skulle vakna i bilen, så hon lämnade honom hos mig i alla fall.

One thought on “Söndagkvällen

  1. Det är bara en tidsfrågs tills jag har kidnappat honom! 🙂
    Eller ätit upp han, jag har inte bestämt mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *