Sonjas och lägenhetsinspektion

Jag älskar att vara hemma med Malte! Det är så himla mysigt att leka, gosa och umgås med honom men ibland behöver jag en paus. Bara ett par timmar räcker, ett par timmar där jag inte behöver titta till honom eller tänka om han kanske behöver äta eller kanske sova en stund. Det behövs ett par timmar där jag bara behöver tänka på mig själv.

Igår var en sådan kväll. Jag mötte upp Elin på Söder och så gick vi till Sonjas grek där jag åt en halloumipanerad kycklingfilé med potatis, ugnsstekta grönsaker och tzatziki. Och så ett glas rött till det. Så himla gott! Och trevligt sällskap hade jag och vi pratade inte ett dugg om Malte. Eller ja, knappt iaf. Jag älskar de här kvällarna!

Idag tog vi oss ut till Björknäs för att kolla in Sofias nya lägenhet. Åh, jag längtar verkligen efter vårt hus lite extra mycket när jag kommer in i hem som är i vuxenstorlek! Deras hem kommer bli grymt när de är klara med renoveringen! Och altanen skulle jag inte heller tacka nej till.

Barnen skötte sig exemplariskt förutom en del pill på ugnen. Lilla Nathalie var söt som vanligt så klart och Malte var lika fascinerad av henne som vanligt. Han gillar yngre tjejer.

Här på kvällen har jag övningskört. Äntligen ska jag tillägga! Det har blivit lite för sällan den senaste tiden. När vi kom tillbaka hem åkte J till Cityterminalen och hämtade mina föräldrar som bor hos oss över helgen, sen drar de söderut och kommer inte tillbaka förrän våren är här. Vissa lever lyxliv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *