Sopplunch

Jag har skrivit det förr: jag älskar soppa. Därför blev jag så himla glad när min lunchdejt Cecilia visade mig den här lilla pärlan mitt i city. På Citykonditoriet, som ligger i Citykyrkan, serveras varje dag en soppbuffé! De har givetvis en massa andra lunchrätter också men jag brydde mig inte så mycket om dem utan siktade in mig på soppan. Smaskigt i januari! Vi var lite syndiga och delade på en biskvi också, så här på en vanlig onsdag. Naughty…

Förutom att konditoriet serverar sopplunch så kan de också stoltsera med en av Stockholms coolaste lokaler. Högt till taket som var så där pråligt dekorerat och väggarna pryddes av tunga tjocka röda sammetsgardiner. Urhäftigt. Dessutom ligger konditoriet flera våningar upp vilket innebär att man nästan glömmer att man är inne i city, eftersom man inte ser hur alla stressade springer förbi fönstren. Coolt ställe, hit går vi igen!

20120201-155031.jpg20120201-155040.jpg

3 svar på ”Sopplunch

  1. Åhh, dit tänker jag gå nån lunch. Visst är det det som typ ligger i ett hörn?

  2. Ja gör det! Nej, inget hörn utan istället tre trappor upp på Adolf Fredrik Kyrkogata 10. Man går in i entrén till Citykyrkan, går in i trapphuset på vänster sida och så upp för trapporna.

  3. Jahaa, jag tänkte på fel ställe. Men det där är närmre än det jag fick för mig ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *