Sorry

Jag ska inte be om ursäkt för att bloggen inte är speciellt kul att läsa just nu. Det är ju faktiskt min blogg och jag får skriva när och vad jag vill i den. Däremot vill jag meddela att jag är medveten om problemet och jobbar på det.

Grejen är den att de senaste dagarna har varit riktigt händelselösa. Malte har varit sjuk och mest velat ligga i famnen hela tiden. Jag och J har fått tiden att gå genom att äta saffransbullar. Det är på den nivån det ligger.

Idag hade vi i alla fall en jättemysig dag då Marie tillbringade den med oss. Vi satt och pratade bort timmarna medan jag hade Malte hos mig i soffan. Han var stundtals ganska kinkig och ville bli buren så fort jag stod upp, men då och då fick han en liten energikick och sprang in på ditt rum och lekte. Han har ingen matlust över huvud taget så idag har jag lyckats få i honom vatten, mjölk, russin, majskrokar och en flaska välling. Det är svårt att hålla humöret uppe om man inte ger kroppen någon energi.

Förutom Maltes ”tillstånd” så hade vi en kanondag. Att ta fram kameran och fota Marie och hennes fina mage glömde jag helt bort i skvallrandet. Det får vi spara till en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *