Sover solo ikväll.

20140118-211043.jpg

Det här är min bädd ikväll. Jag har bäddat upp bäddsoffan där jag ska sova en hel natt utan att bli störd. Jag är långt ifrån utsliten men jag känner ändå att en ostörd natt skulle göra mig väldigt gott. Någon gång före jul så kände jag så och sov då en natt med Malte i extradubbelsängen som vi hade på övervåningen, i det rum som kommer bli Antons så småningom. Den natten blev ändå ett fiasko för trots att jag inte behövde mata liten bebis så hade jag en pojke med vassa fötter som envisades med att ha dem inborrade i min rygg. Dessutom stördes jag av en massa främmande ljud som jag inte var van vid. Och så blir det väl den här gången också, jag kommer kanske störas lite av konstiga ljud som jag inte känner igen från vårt sovrum. En surrande kyl till exempel. Redan nu tycker jag också att det känns lite ovant att sova på nedervåningen, det var många år sedan jag gjorde det sist. MEN när jag väl har somnat ifrån allt detta så kommer jag troligtvis få sova hela natten igenom och det känns stort! Det känns skönt!

Lördagen har i övrigt varit helt perfekt. Efter en skön ”arbetsvecka” som avslutades med att Jacks familj var här och smakade på den berömda fredagskycklingen så ville jag ha en lördag som inte innehöll någonting. Jo visst, jag tog mig iväg på ett skivstångspass efter frukosten men resten av dagen har jag legat i soffan och tittat på mina fantastiska barn som långa långa stunder har underhållit sig själva. J passade på att åka till Sickla för att köpa på sig allt som behövs till Vasaloppet. Jag är väl inte helt för att vi lägger tusentals kronor på grejer som kommer användas EN dag (plus eventuellt några träningsrundor inför) men nu har jag ju sagt att jag ska stötta honom i att göra Klassikern så då får jag ju stå mitt kast :). J har liksom jag aldrig stått på ett par skidor i sitt liv så det ska bli galet spännande att se hur det går. Att han kommer i mål är jag övertygad om, jag känner få som är så envisa som han, men jag vill ha honom i mål i ett stycke om ni förstår vad jag menar. Inga skador tack. Gärna fint väder också om jag får önska, med sådana förhållanden som är optimala för just Vasaloppet. Vilka det nu är…

2 thoughts on “Sover solo ikväll.

  1. Hehe, jag sov ostört men vi har lyckats köpa den hårdaste bäddsoffan på marknaden! Stel var ordet efteråt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *