Spårläggning

Perfect timing!

Eftersom det händer så mycket ut i huset nu så känner J att han vill åka ut dit oftare än bara en kväll i vecka. Ikväll var en sådan kväll. Som tur var hade jag och Malte ett besök inbokat så vi behövde inte känna oss ensamma. Jag mötte upp Ankie på perrongen och så gick vi tillsammans och hämtade Malte på förskolan. Jag hade berättat för honom på morgonen att hon också skulle skulle vara med och hämta på eftermiddagen, och då frågade han direkt om mormor och pappous också skulle komma! De båda gånger han har träffat Ankie tidigare så har de nämligen varit med så han förknippar henne med sina morföräldrar. Så gulligt!

Jag måste medge att det är en himla frihet att ha en liten lekgumma här hemma på kvällen. Jag kunde laga middagen i lugn och ro, utan en Malte som drar mig i byxorna och vill att jag ska leka med hans bilar och tåg. Härligt! De lekte så fint tillsammans under hela kvällen att han somnade bums när vi lade oss i sängen. Bums för mig är i nuläget 20 minuter, han är nämligen extremt svårnattad just nu.

20111109-203114.jpg20111109-203122.jpg

Nu sitter jag och väntar på att J kommer hem från bygget och visar några bilder från dagens besök. Jag är så himla nyfiken på köket och på panelen i hallen på övervåningen! Om nio minuter är det dessutom dags för Bron. Jag kan summera detta som en perfekt kväll med andra ord!

Ett svar på ”Spårläggning

  1. Gulligt att Malte frågade efter oss. Ja Ankie är en familjetillgång – jag hade lika stor nytta o glädje av henne som lektant till er när ni var små. Konstigt va, hela två generationer liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *