Spisen på plats och en överraskande ommöblering

Det här möttes jag av när jag kom hem idag. Den öppna spisen som revs ned i förrgår för att flyttas ut en liten liten bit, är nu åter inmurad och vitmålad. Som den ska vara. Någon premiärbrasa blev det tyvärr inte ikväll eftersom sotaren måste komma tillbaka och godkänna den. Dessutom ska en skyddsplåt läggas framför och runt och den måste måttbeställas. Bra blir det i alla fall!

Förutom att den öppna spisen stod och väntade så hade J tagit sig friheten att möblera om framför den. Han har hela tiden tyckt att min möblering var fel. Så här såg det ut då: Soffan framför skjutdörrarna och fåtöljerna ståendes på andra sidan med ryggen mot köksön. Mattan fick ligga kvar i bara några dagar efter att vi hade flyttat in. Vi tyckte inte att den passade så den fick åka upp till vårt sovrum istället.

Så här såg det ut när jag kom hem. J har från dag 1, nej sedan innan vi flyttade in, föreslagit att ha soffan med ryggen mot matplatsen och nu passade han på. Min första reaktion var nej! helt fel! Jag gillar helt enkelt inte att mötas av sidan av soffan när jag kommer från hallen. Men efter några timmar med det här upplägget så har jag redan vant mig. Det funkar faktiskt och jag behöver nog inte insistera på att vi ska möblera tillbaka. En matta behöver vi nog ändå ge oss ut på jakt efter. Det blir så kalt utan och jag vill ha lite mer mysfaktor kring soffgruppen. Dessutom dämpar det ljudet. Så vad tycker ni?

5 svar på ”Spisen på plats och en överraskande ommöblering

  1. haha! Mamma föreslog den här möbleringen själv Dina, så det blir svårt att sätta ner foten. 🙂 Jag gillar den förra möbleringsmodellen men J fulkomligt ÄLSKAR den här så jag får lov att låta det vara så här. Man får välja sina strider!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *