Stackars Silje

  

Här är hon på väg. Mot skogen!!

Det finns faktiskt någon annan som mår sämre av den är snön än vad jag gör. Silje. Sedan snön kom för typ tre fyra dagar sedan så har hon vägrat gå ut. Vi har öppnat balkongdörren och lockat på henne men hon är inte intresserad.

Då vi antar att hon vid det här laget är extremt kissnödig så har vi några gånger till och med tvingat ut henne på balkongen, vi är ju rädda att hon ska bestämma sig för att uträtta sina behov här inomhus. När vi har gjort det så hoppar hon direkt upp på fönsterkarmen och tittar vädjande in med sina små söta ögon, och då kan man ju inte låta bli att släppa in henne.

Idag gjorde J en god gärning och skottade bort snö men sopskyffeln (vi bor ju i lägenhet så vi äger ingen snöskyffel). Hon ville forftfarande inte gå ut men då vi tvingade ut henne så hoppade hon faktiskt direkt upp på balkongräcket och klättrade ner i trappan. Det spänner nog en del kan jag gissa så hon kände sig väl tvungen stackarn.

4 thoughts on “Stackars Silje

  1. Vi äger ingen kattlåda eftersom hon ändå inte använder den. Man kanske skulle ha en jourlåda för tillfällen som detta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *