State of Play

Jag gillar inte Russell Crowe och har aldrig gjort det. Jag kan inte ens motivera det, det är mer en känsla bara. När jag tittar på film så har jag väldigt svårt att koppla bort skådis från roll så om jag inte gillar skådisen låter jag oftast bli att titta på filmerna. Angelina Jolie är ett exempel. Home wrecker = Alex ointresserad av det mesta hon gör.

Idag skulle vi gå på bio och J ville väldigt gärna se State of Play. Han presenterade handlingen och jag tyckte att den verkade rätt bra. När vi sen satt där i biosalongen och väntade på att reklamen skulle ta slut fick jag veta att det var just Russell Crowe som spelade huvudrollen. Hm, vad skulle jag nu tycka? Jo, jag gillade den stenhårt. Crowe gjorde den bra, och det gjorde Ben Affleck också. Helen Mirren var med på ett hörn också och henne kan jag inte annat än älska.

Den var riktigt spännande från start till slut, och lite smart så där. Jag blev lite avtänd på slutet då en liten twist gjorde mig besviken men oh well, i det stora hela så får den högt betyg. Och som alltid när jag går på bio så tänker jag att det här borde jag göra oftare, Film ska ju ses på bio, så är det ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *