Status

Vi hade laddat upp med badlakan och extra lakan i sängen och så – ingenting. Natten var smärtfri förutom de gånger jag vaknade när Malte hostade till och jag trodde att en kaskadspya var på gång. Men – ingenting. Jätteskönt!

Idag har vi inte gjort så mycket, jag ville avvakta och försäkra mig om att vi inte skulle ha några fler ”incidenter”. Eftersom vi stannade hemma passade jag på att ägna mig åt lite jul. Eller mozartkulor för att vara exakt. Någon gång under tiden fick jag hjärnsläpp för istället för att använda formarna som jag lagt fram på köksbänken, så lade jag ner de chokladtäckta kulorna i en form där de nu har fastnat i botten. A job wasted in the name of Christmas.

Ikväll är det en timmes Elf som gäller för när På spåret börjar byter vi till SVT. Nu är det helg! Imorgon blir det ut i snön med en gipsfri Malte. Nu håller vi tummarna för att han tycker att snö är kul, om inte så har vi ett problem.

4 thoughts on “Status

  1. Jag vet inte om det är så man SKA göra Mozartkulor men jag har nougatpluttar i mitten och sen mandelmassa utanpå (blandad med lite rom) och så doppas det i choklad. Mmm nice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *