Stojig bussresa och trevlig lunch

Vi har ännu en mysig dag bakom oss! Förutom några mindre roliga incidenter var dagen i det stora hela jättetrevlig.

För att inte komma för sent tog Malte och jag bussen in till Odenplan. Just när jag hade fått honom att somna i sin sköna vagn kliver det på en skock högljudda femtonåriga tjejer. The worst kind. Precis när den allra störigaste tjejen går förbi vagnen så skriker hon ”Kom igen nu bitches!” sjukt högt. Det sov ju självklart inte stackars Malte igenom som skräckslaget öppnade ögonlocken. Skitsura Alex stod tyst kvar men blängde. Som om de märkte det…

Jag kunde inte få Malte att somna om utan han fick sitta i mammas knä när jag och Katta åt gulasch på ett jättemysigt ställe på Norrtullsgatan. Det var inrett som en härlig pensionärsvåning med gamla fina möbler och gröna tapeter. Bäst var ju såklart att det var väldigt rymligt vilket var vad vi behövde då vi hade en varsin vagn med oss.

Efter lunchen och en liten promenad där lilla Kajsa prompt skulle skjuta på sin barnvagn själv, hur tungt det än var, begav jag och Malte oss hemåt. Då det inte regnade bestämde jag mig för att gå hela vägen hem och det var till en början ett väldigt bra idé. Ja, ända tills jag tröttnade på att hörlurarna blåste ur öronen på mig stup i kvarten. Ett blåsigare väder får man leta efter. Men det tänker jag inte.

Det var dagen. Vi kom hem, Malte sov en stund, och sen kom min matlagande J hem och fixade fajitas och guacamole åt oss. Nu: Halv åtta hos mig. Bra dag med andra ord!

One thought on “Stojig bussresa och trevlig lunch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *