Stolthet över sitt hantverk

Efter en kväll i Sickla var jag framåt sju vrålhungrig. Min vana trogen sedan föräldraledigheten gick jag till Coffehouse by George. Jag beställde först en sallad men ångrade mig när jag såg den stora soppkastrullen. När hon svarade gulaschsoppa på min fråga och jag sa att jag absolut ville ha det istället så glimrade det till i hennes ögon. Hon blev glad!

När hon ville att jag skulle smaka av den för att avgöra om jag ville att hon skulle värma den lite till sa jag att den var perfekt. Tyckte du att den var god? frågade damen och jag svarade att den var jättegod. Smakrik och mustig. Det är för att jag har gjort den själv, sa hon och jag riktigt kunde höra på henne hur nöjd hon var över sin soppa. Det var så härligt att se, hon var stolt över sitt hantverk. Hon berättade vidare att de hade testat färdiga varianter tidigare som man bara värmer på, men inget smakade så gott som hennes egna! Och hon hade nog rätt för den var jättegod. Extra god bara för att hon var stolt över den.

20111121-193217.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *