Storbeställning på IKEA i Kungens Kurva

Det har varit ganska lite aktivitet på bloggen de senaste dagarna. Anledningen är att mina föräldrar har bott hos oss sedan i söndags, imorgon bitti skjutsar J dem till Arlanda och till flyget som ska ta dem till ett vinterhalvår på Cypern. Lyckos dem!

20111004-214157.jpg

Idag hade vi en intressant eftermiddag! Direkt från jobbet skyndade jag hem för att snabbt krama Malte, sen åkte jag och J vidare till IKEA i Kungens Kurva. Vi skulle göra en beställning till huset och jag hade aldrig kunnat tro att det skulle vara så omständligt att beställa en kök (och då har jag ändå gjort det en gång tidigare till lägenheten i Skärmarbrink)! Hade vi vetat det hade vi gått direkt till köksavdelningen men istället gick vi först till badrumsavdelningen och beställde kommoder och handfat till våra två badrum. En sväng förbi sofforna hann vi också innan vi gick till köket, då var klockan sex.

En beställning tar ungefär en timme och det är sex stycken före er så jag kan inte lova att vi hinner ta er beställning idag, fick vi meddelat av ansvarig. Attans! Just ikväll när vi hade barnvakt och allt, vi ville verkligen beställa! Vi satte oss vid en dator i hopp om att hinna få hjälp, kvart över sju kom hjältinnan Danijela! Snabb som få, duktig som fan, trevlig och kreativ. Helt rätt kvinna på rätt plats och hennes chef kommer få ett mail av mig fyllt av varma ord. 🙂

Tjugo över åtta, sist ut av alla på hela varuhuset, kunde vi åka hem med en beställning i handen. Badrummen, köket och tvättstugan är klappat och klart och levereras till huset om ett par veckor. Sen blir det för J och mig att skruva stommar. Tid är pengar mina vänner och det är bättre att snickarna använder sin tid till annat än åt stommontering. Helt klart!

One thought on “Storbeställning på IKEA i Kungens Kurva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *