Storbloggare

Det var meningen att vi skulle tillbringa dagen tillsammans med Carro och hennes två små; Ioanna och Leonidas. En förkylning satte dock stopp för det så jag och Malte får hänga själva idag. Kanske lika bra eftersom vi har haft grejer att göra varje dag den här veckan. Idag får vi tillfälle att ta igen oss lite, annars kanske vi också åker på en förkylning.

I vanliga fall hade jag satt mig framför Days om några minuter men idag stannar jag framför Malou på TV4 istället. De ska prata om ”elaka bloggar”. Då snackar vi Kissie. Har ni läst hennes blogg? Hon är ju helt vidrig! Inte för att jag tror att hennes elakheter är äkta på något sätt, hon har bara fattat hur man ska hamna etta på Bloggtoppen. Men små tonårstjejer fattar ju inte det utan tycker istället att hon är världens coolaste och kaxigaste tjej.

Det är meningen att den här Kissie (eller Alexandra som hon heter på riktigt) ska dyka upp för att vara med i en intervju, men hon har tydligen inte kommit till studion ännu. Nu har hon blivit en diva också! Det här bara måste jag titta på! Jag gillar drama.

  

Bilden är så klart stulen från kissies.se

3 thoughts on “Storbloggare

  1. Tror du det är diva fasoner?
    Jag tror hon fegade ur… En sak att sitta bakom dataskärmen och en sak att stå face to face…
    Och, nej, jag läser inte hennes blogg.

  2. Jag tror att hon vill att det ska se ut som att hon är en diva. Men eftersom hon nog inte är lika elak i berkligheten som på bloggen vill hon inte att det ska avslöjas i intervjun. Då spricker ju hela bubblan!

  3. Undrar hur hon ska kunna tas på allvar som person om några år när bloggen inte är lika het längre. Då hon ska vara Alexandra och inte Kissie? Stackars brud…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *