Succémuffins

Jag Jag måste köpa mig en muffinsform från IKEA. Måste! Jag har alltid tidigare sagt att jag tycker att muffins är lite av ett tråkbakverk i klass med finska pinnar och mandelkubb. De två senaste gångerna jag har varit hemma hos Stina så har hon dock bjudit på muffins, och jag har älskat dem! Nyckeln till succén är ju givetvis Leila som hottar upp dem med en massa mumsmums! Självklart går det bra att baka med vanliga muffinsformar, men med IKEAs form så får de ju hjälp att bli sådär höga och fina, och så riskerar man inte att de flyter ut. Ett måste-inköp med andra ord.

Stina bjöd inte bara på trevligt sällskap, äppelmuffins och en snorig Maja, utan hon delade också med sig av sina kunskaper som shoppingpositiv mamma. Ett A4 fram och bak lyckades vi fylla med grejer som ska köpas innan barnet är fött. Självklart kan man ju vänta med vissa saker men jag är ju den planerande typen som vill vara förberedd. Kalla det tråkig men sån är jag!

Efter detta åkte jag och J till Maxi och handlade. Vi hann också med ett kort besök på Barnens Hus. Där klämde vi på den vagn som vi vill köpa, och jo, vi vill ha den. Nu måste vi bara kolla upp var vi kan hitta den till billigast pris och det lutar åt att vi beställer den från Tyskland på nätet. En Teutonia Fun blir det.

Hittills har dagen bjudit på shopping. Det blev J som köpte på sig en massa den här gången, bl a ett par skor och en assnygg svart trenchcoat. Själv nöjde jag mig med en Ramlösa med jordgubbssmak. Hm…

Kvällen tillbringas hos Js mamma där vi bjuds på middag. Återigen hoppas jag på efterrätt!

Ett svar på ”Succémuffins

  1. Den där jäkla Leila, hon borde erbjuda alla sina tittare en fettsugning efter låt säga 50:e programmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *