Sugen på film

I söndags natt var det dags för årets Oscarsgala. För några år sedan så var det här en stor grej för mig. Det var på den tiden som jag faktiskt hade ett filmintresse och hade sett de flesta filmer som uppmärksammades under galan. Då bullade jag alltid upp med gottgott att ha under natten och så gick jag och lade mig tidigt så att jag skulle hinna få några timmars sömn innan det var dags för röda mattan-sändningen. Det var nästan roligast på hela galan!

I dagsläget så är jag ganska dålig på film, vad som är aktuellt och inte. Jag har liksom inte ro i kroppen att sitta i två timmar och ha fokus på bara filmen. När jag väl får lite tid över så gör jag hellre andra saker. Ibland så slår jag dock till, till Js glädje, och då sätter jag mig i soffan, lägger undan min iPhone, och tittar ända fram till eftertexterna. Eftersom det händer så sällan så gäller det att filmen är bra och fångar mitt intresse, annars kryper telefonen fram efter bara några minuter.

Förra årets storfilmer har jag som vanligt inte sett. Jag tror att The Social Network är den enda, men den var också riktigt bra! I helgen SKA jag se The Black Swan, det är redan inbokat, sen finns det några filmer till som jag vill se. Tre närmare bestämt, jag vågar inte åta mig fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *