Svårare än man tror

Allt är givetvis relativt men jag anser mig själv vara en ganska intelligent kvinna. Det tvivlar jag dock på varje gång jag ska öppna ett mjölkpaket och får stå och kämpa med det i flera minuter. De går ju inte att få upp! Och när det väl går så blir pipen alldeles tilltufsad och sönderriven och jag har mjölk överallt. Jäkla skitpaket!!

20110330-080521.jpg

5 thoughts on “Svårare än man tror

  1. Ja dom e jättejobbiga och har man väl fått upp fil-paketet sitter ju massor av fil kvar intorkat o läskigt i den trasiga pappen. Här finns inte såna mjölkpaket (faktiskt inte fil heller) här säljs mjölken i plastflaskor med skruvkork. Mycket behändigare – en öppnad förpackning kan ju läggas in i kylen t ex. Fast det borde vara pant på dom så det blev återvinning – här slängs de helt enkelt i de vanliga hushållssoporna. Världen är visst inte perfekt nånstans!

  2. Jag kan garantera att du är mer intelligent än mjölkförpackningsintelligent baserat på workshopen ikväll. Tackar så jättemycket!

  3. Tack själv! Det var roligt, intressant och fick mig att tänka en gång till angående mitt eget bloggande. Jag blev inspirerad och blev mer taggad än någonsin till att skriva mer, mer och mer! Ser fram emot nästa workshop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *