Tack och hej föräldraledighet!

Bloggen har inte riktigt varit på gång den senaste tiden, det är jag den första att erkänna. Men det finns en anledning till det. Mina dagar ser nämligen lite annorlunda ut nu än vad de har gjort under en ganska lång tid. Jag har inte berättat för er att jag inte längre är föräldraledig utan har börjat jobba igen!

Det var till en början tänkt att jag skulle vara föräldraledig fram till i augusti då jag skulle gå tillbaka till min lärartjänst. Nu blev det inte så då jag i december blev tillfrågad om jag var intresserad av att bli verksamhetskoordinator på Apples utbildningsbolag TÄNK OM. Det var jag självklart så att tacka nej var inte ett alternativ! Jag började för ett tag sedan men har inte skrivit något om det här på bloggen då jag ville avsluta allt med min förra arbetsgivare först.

Det känns så otroligt kul att börja jobba igen, att använda hjärnan till något annat än mattider åt Malte och se till att han är glad och mår bra. Jag menar inte att man använder hjärnan mindre när man är föräldraledig, verkligen inte, men man använder den till andra saker och fokus ligger hela tiden på barnet. Det är faktiskt jobbigt!

Snabbt i december fick vi ställa Malte i förskolekön här i Stockholm (vi köar ju i Tyresö) och tack vare platsgarantin har vi fått en plats i slutet av mars. Vårt förstahandsval! Hur mycket tur kan man ha?! Jag ska höra av mig dit snart så att vi kan få komma dit och hälsa på men helt obekanta med förskolan är vi inte då vi har lekt ett antal gånger på den stora och härliga gården på helgerna när det är stängt och fritt fram för oss andra.

Så, nu är the cat out of the bag! Därför händer det inte så mycket bloggen. I’m a working woman!

4 thoughts on “Tack och hej föräldraledighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *