Tack och lov för iPhonen så att man kan jobba varsomhelstifrån!

Ojojoj, det här med att vara hemma med barn på en vardag hade jag glömt var så mycket jobb! Man vänjer av sig fort.

För att klara dagen visste jag att vi skulle bli tvungna att hitta på något innan Malte skulle börja klättra på väggarna. Han var snäll på förmiddagen och lät mig jobba igenom det jag behövde innan han sade ifrån och bad mig att hitta på något. Att stanna hemma ville han i alla fall inte. Sofia to the rescue! Det var länge sedan vi sågs så ett litet fikabesök i Björknäs kunde inte sitta bättre. Dessutom kunde Malte få leka av sig med Emelie och Nathalie vilket bättrade på mitt mammasamvete lite.

Bra där! Dagen trodde jag skulle sluta där men på bussen hem mötte vi oväntat Ida&Lykka som var på väg in till stan för att fika med Lovisa&Sixten&Baxter. Ja tack tyckte jag och följde med. Man ska passa på när man kan göra roliga saker spontant, det händer alldeles för sällan.

Lovisa hade köpt med sig en smaskig vetelängd med mandelmassa, och jag som försöker undvika kolhydrater gottade snabbt i mig två bitar till kaffet. Så kan det gå när inte haspen är på (och man har obefintlig karaktär). De fina barnen lekte loss totalt medan vi kunde skvallra om lite allt möjligt men mest om bloggar. Tänk vad länge man kan prata om bloggar! Och bloggare!

ALLA bilder är tagna från Idas blogg


Imorgon går Malte tillbaka till förskolan och jag får äntligen sätta mig bakom mitt skrivbord och jobba. Jag saknar Weine.

2 thoughts on “Tack och lov för iPhonen så att man kan jobba varsomhelstifrån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *