Taggad!

Morgonpromenad till jobbet idag! Jag har fått in rutinen att gå dit varje dag men i början av veckan var det så mulet och fuktigt i luften att jag lät bli; mitt hår styr mitt liv på så många sätt!

Dag två på inskolningen igår gick väl så där. Förmiddagen var full av lek och skratt och en lycklig Malte, men efter lunchen insåg han snart att det var dags för vila i madrassrummet och då hade han brutit ihop och gråtit så han och J fick gå hem. Idag är planen enligt pedagogerna att J ska ta med sig vagnen så att han kan sova middag i den men jag hoppas att den inte behövs. Att sova i vagn får han ingen förskolerutin på! Förhoppningsvis blir det skillnad också när J inte är med, och han kanske än mer faller för grupptrycket.

Jag har en bra känsla för dagen!

4 svar på ”Taggad!

  1. ”Våra” tvillingflickor är på ett dagis där dom sover ute i sina vagnar varje dag om det är bra väder. I går hade dom sovit tre timmar och det är ju inte så bra så Sandra skulle säga till att dom ska väckas tidigare.

  2. Ingen fara att sova i vagnen,på min förskola har det hänt att vi tar in vagnen i vilorummet ,barnet somnar där det känner trygghet,när de sedan sover flyttar vi barnet ner till madrassen 😉 sen är saken klar om nån dag (utan vagn) !

  3. Vagnen är jättebra att sova i, det håller jag med om, om de ligger utomhus och får en massa frisk luft. Däremot skulle inte Malte lära sig att somna i vilorummet med de andra barnen av att bli sövd i vagnen tyvärr. Tre timmar!? Låter som att det blev en sen kväll igår!

  4. Jo, du har verkligen en poäng i att det känns tryggt i vagnen och att det därför är lättare att somna där. Det optimala kände jag var dock att man skulle försöka lite mer i vilorummet, istället för att gå hem 🙂

    Jag visste inte att att du jobbar på förskola! Bra att veta om jag har en fråga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *