Tankar om en pulka


Malte december 2010

Ja, det här med att åka pulka verkar vara överskattat. Eller, jag vet inte hur det är på förskolan, där kanske han älskar det, men här hemma är inte pulkan en hit direkt. Vi köpte den förra vintern och även då var han inte alls intresserad. Då var han visserligen inte imponerad av snön över huvud taget och stod mest och gnällde och ville upp i famnen. Ja han såg exakt ut som på bilden ovan faktiskt.

Idag hämtade jag och J Malte tillsammans så då passade vi på att ta med pulkan också. Kanske ville han bli skjutsad hem i den istället för vagnen! Han satt i pulkan i tio meter, sen var det roliga över och han ville upp. Har jag missuppfattat något? Jag trodde ALLA barn älskade sin pulka! Hur gör jag för att få honom att sitta i den? Behöver jag fylla den med chokladmousse?

20120127-213859.jpg

Ett svar på ”Tankar om en pulka

  1. Haha! Det lär ju iofs trevligt med chokladmousse! Men gillar det han inte ens lite när det går fort? Kill i magen? Kanske någon av er kan sätta er med honom.

    Jag har inte hört talas om barn som inte gillar pulka, men de kan ju finnas 🙂 Eller så är han kanske mer snowracertypen (kontrollfreak som vill styra?)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *