Tant Alexandra ”på riktigt”

20110905-081435.jpg

Gomorron! Låt mig presentera Tant Alexandra som hon verkligen ser ut! Jag är visserligen sminkad men det är inte det jag syftar på utan det är håret som är äkta. Min hårfön gick sönder i förra veckan och som grädde på moset glömde jag kvar plattången i Hälsingland. Jag har alltså fått låta håret självtorka, sen har jag lämnat hemmet. Förstår ni hur stort det här är?!

7 thoughts on “Tant Alexandra ”på riktigt”

 1. jag har ALDRIG sett dig utan plattat hår.
  Detta är ju magiskt!
  Fler bilder!!

 2. Konstigt – du som aldrig brukar glömma nåt. Har du kollat Maltes ryggsäck.
  Kanske ligger något stort bakom som inte vi riktigt förstår. Det finns inget som händer bara av en slump eller tillfällighet. Det är snart 2012 och då ska den nya tiden komma enligt Mayakalendern. Kanske är det här en första fingervisning om, att vi inte kommer ha samma behov av plattänger, i den nya tiden. Där efter 27 november 2012. Om det är så, har du nog, fått tiden som en gåva, för att kunna hantera den stora omvälvningen.
  Eller vad tror du?

 3. Tack, men plattången kommer att få jobba hårt så fort den kommer på posten. Längtar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *