Vi påbörjade vår eftermiddag med att ta en fika, bara Sofia och jag, medan papporna och barnen fick stanna hemma. En halvtimmes paus över en påskprincessbakelse i Tyresö C var nämligen precis vad vi behövde för att ladda upp för kvällen. Efter handling av matvaror åkte vi sen hem. Sofia ställde sig i köket, själv slog jag mig ner med övriga i vardagsrummet för att titta på! 🙂
Det är faktiskt en fröjd att se när Sofia dansar runt i köket. Det som imponerar på mig är hennes förmåga att hålla alla bollar i luften och sen lyckas med att få fram all mat varm samtidigt på bordet. Det är faktiskt en konst! Igår bjöd hon på marinerade kycklingklubbor, chorizo stekt med cannelinibönor, nyfriterad calamari, lök- och tomatsallad, vitlök- och persiljestekta champinjoner, melon med serranoskinka, oliver, bröd och säkert en massa annat som jag har glömt. Jag älskar plockmat och gårdagen var en fullträff!
Creme brulee smaksatt med citrongräs till efterrätt. Rundade av bra till mitt allra första avsnitt av Let’s Dance
Vilket superfint kök ni har! Var kommer det ifrån?
Tack Rebecca! Det är ett helt vanligt Ikeakök med bänkskivorna från ett företag som heter Andrews Granite.