Tårtkalas och cykelgnäll.

Bästa promenaden hem från Kaj&Maria

Lördagar innebär cykling för oss. Typ alltid. J tränar inför Vätternrundan nästa helg och jag är såååå trött på det. Det präglar våra helger ganska mycket på så sätt att allt det där andra som (enligt mig) ska hinnas med inte riktigt blir av. Har man hus så har man alltid något projekt som måste jobbas med (den här våren har ju det varit allt som hör poolen till) och att hinna med det och aktiviteter med familjen och cyklingen är liksom omöjligt. Något måste stryka på foten, ibland några, och harkel harkel det blir oftast inte cykeln… Vi står nu i juni och vi har inte alls kommit så långt i trädgården som jag hade trott (öh jag hade trott att allt skulle varit klart nu) och det är alltid jag som ensam som får dra iväg med barnen för att umgås och göra saker som de kan tycka är roligt. Och det är jag sååååå trött på nu. Jag vill att vi hänger hela familjen! Så nu räcker det. Efter Vättern får J tagga ner ordentligt. Jag tar tillbaka helgerna totalt, det får räcka med att han cyklar tor till jobbet och ev någon vardagskväll. Två år av det här cykelfokuset får räcka, jag har varit mer tålmodig än de flesta hade varit tror jag 🙂

Så, den här lördagen innebar alltså cykling på förmiddagen (idag till Nynäshamn) och sen cyklade vi över till Kaj&Maria för att fira att Maria fyllt år. Tårta, bullkransar och massor av kakor, det fick fungera både som lunch och middag för min del faktiskt. Just hemgjord gräddtårta med jordgubbar kan jag inte låta bli, jag tog nog tre bitar om inte fyra! Den som stod för underhållningen var Oscar som baxade ur sin nya leksak ur bilen och började montera ihop den. Vad det var? Jo en svarv. Såklart. Han hade köpt sig en svarv. Som man gör. 

Justja. Har jag sagt att poolen läcker? Japp det gör den. Men det får bli mer om det i ett annat inlägg, annars kommer jag väl börja gråta. 

4 thoughts on “Tårtkalas och cykelgnäll.

  1. Du menar att klättringsskor är lika sexigt som tajt åtsittande cykelbyxor med hängslen?! Nä nu får du ge dig 😉

  2. Utöver skorna har han även skaffat sig en sexig outfit som han har på sig när han klättrar. Ja, han har också köpt en mojäng för att jobba upp musklerna i händerna. Som han då klämmer på liggandes i sängen! Dessutom spenderar han sina lediga stunder, kvällar och dagar med att titta olika klättringstävlingar på nätet. Vissa tävlingar är t.o.m 3-4 år gamla. Romantiken spirar i vårt hem just nu…… hehehe

  3. Check på allt det där, fast motsvarande för cykel. Välkommen till klubben! (Jag jobbar på att avveckla den btw…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *