Tårtkalas!


Vanligtvis innebär söndagar häng här hemma. Vi kan sträcka oss så långt som att åka till Maxi och veckohandla, men längre än så går vi oftast inte. Ibland är det jätteskönt med en dag av inga måsten, men oftast är jag bara uttråkad och längtar efter att veckan och rutinerna ska kicka igång.

Denna söndag hade vi dock bokad med något så fantastiskt som ett tårtkalas! Js farfar fyllde år för några dagar sedan och lillebror fyller år imorgon. Även jag fick vara med och firas då jag fyller 29 nästa måndag!

Lillebror Oscar hade önskat pannkakatårta så en sådan tog Maria och Kaj med sig. Själv bjöd jag på tidernas mest misslyckade chokladmoussetårta! Den smakade mumma men var konstig i konsistensen. Trots det gick den ned i magen, pannkakstårtan likaså.

Jag överraskades med att få en riktigt bra födelsedagspresent i förskott. Trädgårdsarkitekten Pernilla i Tyresö ska titta på vår tomt och komma med lite tips och idéer om vad vi kan göra med den. Jättebra då just trädgård inte är mitt starkaste ämne.

Efter all tårta blev det äntligen gymet för mig. Mina knän har pajat totalt och har gjort ont ända sedan jag sprang på löpbandet i tisdags. Det blev därför endast styrka för mig men det räckte mer än väl. Jag fokuserade på benen och gissar på att jag kommer att ha ilskna lår imorgon. I like!

Det är inte bara barn som älskar Poäng-fåtöljen!

2 svar på ”Tårtkalas!

  1. Det där med moussen har hänt mig också. Oftast när man väntar på trettio personer också. Vet inte varför den skär sig ibland. Någon gång har det hänt att den blivit bra, sen har jag ställt den i kylen en stund och när tårtan ska monteras så har den skurit sig. Stort mysterium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *