Teater och Skånegläntan

Äntligen har Malte fått lite kultur i kroppen! Som vi har väntat! För ett par veckor sedan tog Ida tag i det hela och bokade biljetter till oss alla till teatern Zebradans på Söder. Kul att testa något nytt tyckte både jag och Malte. Han blev inte besviken men det blev nog tyvärr jag.

För 160 kronor (tyckte jag var lite dyrt faktiskt) bjöds vi på en fyrtio minuter lång tremannateater som inte riktigt levde upp till förväntningarna. Enligt hemsidan skulle ”pjäsen” passa barn från 6 till 18 månader, men för våra ettåringar var tempot och ljudvolymen alldeles för lågt. Sångerna nästan viskades fram och plingandet och plongandet på xylofoner och trianglar var det ingen fart i. Inte spännande nog tyckte Malte, Lykka och Benjamin som hellre ville leka bakom scenen. Malte tog sig även upp på scenen ett par gånger mitt under föreställningen. Vad kan man vänta sig när ”skådespelarna” plaskade med en stor vattenskål?! Sixten var artig och satt i sin mammas knä en stund, men sen var det no mercy som gällde och alla fyra lekte i bakomutrymmena istället.

Efter pjäsen kurrade våra magar så vi gav oss ut på jakt efter mat. Det var en fin höstdag så vi ville passa på att utnyttja det, det är ju inte så många kvar, så att sitta inomhus var inte ett alternativ. Vi köpte med oss mat från Ringen och traskade vidare till Skånegläntan. Det är nästan en klassiker vid det här laget! Där finns ju allt man som mamma vill ha. Matbord, toalett, staket och Antiloper! Där blev det lunch och lek för oss alla, allt för att få de små att bli trötta och goa. När jag och Malte slutligen begav oss hem så somnade han inom bara några få minuter. TröttSötis.

Här kommer några bilder från dagen. Det var svårt att få till några bra från teatern då det vimlade av föräldrar och barn, men jag lyckades i alla fall fånga ett av Maltes äventyr på scenen! Några bilder har jag knyckt av Lovisa också.

Jag ska bli skådespelare när jag blir stor om inte Flytt&Städfirman funkar...

Vilka grabbar! De har ju likadana tröjor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *