Tekniska muséet.

Oj vilken tur att vi inte hade några planer för detta sportlov för oj så besviken jag hade blivit över att inte kunna njuta av dem då. Jag började känna förkylningen komma i förra veckan men jag förnekade den ända in i det sista. Om jag gick till jobbet med feber och värktabletter? Japp, jag erkänner mig skyldig till det. En fjärdedel av kollegiet knaprade Ipren skulle jag tippa på men det är aldrig läge att vara vara hemma sista veckan innan lov, för mycket att hinna med. Konsekvensen av det blev väl att jag blev sjukare än vad jag skulle ha blivit om jag hade vilat i tid, så detta sportlov har hittills tillbringats i mjukisbyxor framför Big Brother. Så – tur att vi inte hade några avancerade planer…

Idag tog vi oss iaf ut och iväg! Ett museibesök stod på agendan, närmare bestämt Tekniska muséet. Sist både jag och J var där var när vi gick i grundskolan så det var ett tag sedan. Vi bjöds på bl a robot- och tevespelsutställning vilket var skoj för oss allihop. Vi såsade runt i några timmar och testade en hel del prylar och manicker, åt lite lunch och avslutade i labyrinter. När vi kom hem kände jag mig lite mör men jag är helt klart på bättringsvägen! Det var väl på tin’!


Det här var en rolig manick. En bilbana där bilen åkte framåt när man gjorde brumbrum-ljud i en mikrofon. Skojsigt!


Det här var nåt slags flipperspel där själva hindren/flipprarna rörde på sig när man pumpade i en cykelpump. Också skojsigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *