Teneriffa!

Vi har tagit oss till Teneriffa! I tisdags kom vi ner och än så länge har vi inte rört oss i större cirklar än dem ganska nära hotellet. Vi har mest legat vid poolen och läst, eller badat förstås. På kvällarna har vi tagit oss ut på orten och kikat lite och jag måste säga att vi gillar det. Vi bor vid Fañabe Beach i Playa de Las Americas. Trevliga promenadstråk och massor av restauranger. Det är liv och rörelse men ändå soft. Perfekt alltså!

Det är behaglig värme här nere, runt 30 skulle jag gissa, men något som är jobbigt är solens starka sken. Här hade vi ännu inte köpt ett par solglasögon till Anton så han fick låna mina. Jag fick kämpa för att inte blunda!

Barnmenyerna tappade Malte intresse för för länge sedan, men vuxenrätterna är fortfarande för stora för hans lilla mage. Här var han sugen på att testa grillbricka. Entrecote, fläskkotlett, kycklingfilé, bacon och salsiccia. Man hade väl kunnat säga att J och Malte hade kunnat dela på en sån här istället för att som nu ta en varsin…

Om legot fortfarande följer med ner till poolen? Givetvis.

Ikväll såg vi till att äta en så liten middag som möjligt för att kunna få plats med ordentlig dessert. Typ en crêpe med ferrero rocher, nutella, vit chokladsås, jordgubbar, grädde och vaniljglass. Så värt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *