Testar ljudboksapp.

Jag är ju egentligen en podd-junkie. Lyssnar nästan aldrig på musik i telefonen utan betar av poddar i rasande fart. Men nu provar jag nåt nytt. Jag provar ljudböcker.

Jag försökte mig på ljudböcker för typ åtta år sedan när jag gick långa barnvagnspromenader med Malte, men det var inte riktigt min grej. Tankarna vandrade iväg och helt plötsligt hade jag tappat bort mig i storyn, fick börja spola tillbaka och leta där jag lyssnade sist. Men, jag tänker att det kanske var en vanesak då. Jag var inte van vid att lyssna länge i lurar på annat än musik, poddar fanns ju inte ens då. Så nu kanske jag har tränat upp min förmåga att lyssna på en story, medan jag sitter på bussen och stirrar på folk samtidigt som jag surfar på Facebook. Typ.

Jag har lyssnat på tre böcker hittills, och än så länge kan jag hålla koncentrationen uppe. Jag fixar inte riktigt att det går så sjukt långsamt så jag ställer in det på 1,5 gånger hastigheten och då funkar det för mig. Några gånger har jag känt för att läsa istället för att lyssna och då har jag enkelt kunna växla till ”läsmode” och sen tillbaka. Teknikens under. Jag vet, jag är sist på bollen när det gäller ljudböcker, men bättre sent än aldrig. 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *