TGIF!

Weeehooo! Det är fredag! Natten funkade asbra, Malte vaknade vid 01.30 och vid 06 och ville äta, i övrigt sov vi båda jättebra!

Det var ändå tungt att komma upp här på morgonen, det var så otroligt mörkt ute! Klockan var ju halv åtta också… Det var alltså mörkt och jag var morgontrött, och så halkade jag in på en tråd om svininfluensan på Facebook och där tappade jag humöret totalt och skrev ett surt inlägg. Jag har följt diskussionen i flera dagar nu och har inte lagt mig i men nu kunde jag inte låta bli att lätta på hjärtat. Vi får se om diskussionen kommer att fortsätta på familjemiddagarna sen, men jag blir så arg på människor som dumförklarar andra bara för att man har olika utgångspunkt!

Satt framför TV:n och var lite upprörd ända tills jag såg Michael J Fox på Oprah. De pratade om hans liv med Parkinson och då släppte jag min ilska. Han är ju fan fantastisk den mannen! Vilken styrka. Och han sa något tänkvärt också.

Lyckan står i proportion till ens förväntningar.

 

Dagens sanning. Så nu ska jag vara glad, och lycklg, resten av dagen, och glädjas över att det är fredag och helg och att J kommer vara hemma och umgås med oss i dagarna två!

Ett svar på ”TGIF!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *