The Social Network

Oj vad tråkigt vi har haft idag! Snön har verkligen öst ner och vi har suttit inne och väntat in ett bajsutbrott som aldrig kom.

Vi passade därför på att kolla på en film. J ser på film hela tiden men jag känner liksom inte att jag kan få ro i kroppen att göra det. Det känns som att det alltid finns annat att göra och får jag en timme över så lägger jag den hellre på att blogga eller surfa runt. Så kopplar jag av.

För ovanlighetens skull föreslog jag att vi skulle kolla på film idag. Malte lullade runt i ett ganska lugnt tempo så jag tänkte att jag faktiskt skulle kunna fokusera på en film från början till slut.

Det blev The Social Network om grundaren av Facebook, Mark Zuckerberg. Jättebra! Jag uppfattar det som att filmen verkligen försöker förmedla ”sanningen” (hur vi nu kan veta vad som är sant och inte) och utmålar inte någon som ond eller god. Vi människor är ju mer komplexa än så, och jag uppskattar en film som inte ser allt så svartvitt.

Förutom att filmen överraskade positivt så var det också otroligt mysigt att bara sitta och titta på film. Det var ju något som vi alltid gjorde förut, pre-Malte.

Imorgon blir det heldag i Sickla. Det blir inhandling av julmat, inlämning av spymattan på kemtvätt, byte av en julklapp till Malte och inköp av nya klappar. Vi är laddade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *