The camera adds 10 pounds!

Jag satt och flipprade igenom bildmapparna på datorn och hittade en bild som helt hade förträngts. Det var Dina som tog en bild av mig på lillasysters bröllop i somras, närmare bestämt nästan exakt fyra veckor innan Malte föddes.

Jag hade hela graviditeten igenom en väldigt liten mage. Det tog lång tid innan den ens syntes (jag dolde den på jobbet ända fram till vecka 19 då jag avslöjade min hemlis) och när den väl var som allra störst var den ändå liten. Jag låg alltid på den nedre kurvan och det var väl egentligen inte så konstigt när resultatet blev en liten Malte på 2800 gram.

Därför är den här bilden så rolig. Och så missvisande, i alla fall i mitt tycke. Det ser ju ut som att jag bär trillingar!

2 svar på ”The camera adds 10 pounds!

  1. mohahaha busig du är tjejen.. nu gjorde du det igen!!! JAg blir stolt över dig ska du veta. snart så vågar du me.. precis som jag..

  2. Verkligt missvisande! Är du säker på att du inte spände ut dig så mycket du kunde för att verkligen se höggravid ut? 😉
    Du var ju faktiskt nästan mindre än mig om jag kommer ihåg rätt, det säger ju en del eftersom jag var rätt petit om magen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *