Tiden rasar framåt.

Veckorna går fort nu. Jag har gått upp på heltid och jobbar då halvtid på ett annat kontor. ”Nytt jobb” i jobbet kan man säga och det har givit mig en liten nytändning! Det har också givit mig ett nytt fokus, så jag är galet trött om kvällarna. Det blir inte så mycket bloggande då. Och helt ärligt, vad ska jag skriva, vardagen rullar på liksom och det är inte så mycket som bryter den. Förra veckan var jag och jobbade i Göteborg i ett par dagar, den här veckan har jag sått ny gräsmatta runt poolen. Det är på den nivån ungefär 😊

Den här helgen har vi medvetet låtit ligga som en med noll planer. Skönt! Vår enda punkt efter att jag varit på Friskis var att åka till Tyresövallen och titta på Malte som spelade sin första fotbollsmatch. Kul! Efter ett par års paus ville han börja igen, och än så länge tycker han att det är urkul. Lite värre blir det om en vecka då innebandyn drar igång också. Då kommer fotbollen och innebandyn ligga parallellt i några veckor vilket kommer fylla våra kvällar och helger med åtminstone fyra träningar och så en och annan match på det. Alldeles för mycket för en åttaåring tycker jag, så jag hoppas att den perioden blir kort!

3 svar på ”Tiden rasar framåt.

  1. Tränar fotbollen och innebandyn två ggr i veckan var? I våras hade Tyra tre aktiviteter, simning,orientering och friidrott, det skulle bli tre kvällar i veckan, då fick hon skippa minst en grej varje vecka på nått slags rullande schema. Så man behöver ju inte gå på alla träningar 😉 Nu är vi nere på två träningar/veckan och det känns mer rimligt. Vi har ju lillebror med simning och fotboll också. Vi känner att vi måste ha en till bil för att kunna ha ett normalt liv just nu och inte bli så uppbunden av deras aktiviteter.

  2. Ja, innebandyn ska köra tisdagar&lördagar, fotbollen kör måndagar&onsdagar. Och så nån match/cup på det lite då och då. För mycket helt klart så märker vi att Malte inte orkar med kommer vi få kapa träningar, absolut.

    Än så länge är det bara storebror som har aktiviteter men när Anton också drar igång så är ju det här inte hållbart. Vid det laget kanske vi behöver en bil till men jag hoppas verkligen inte det Känns ju fånigt, att ha två bilar bara för att skjutsa runt sina barn på aktiviteter! 🙂

  3. Roligt att innebandyn och fotbollen har mycket matcher och cuper, sånt brukar ju vara det roliga. Trist om barnen ska behöva välja dock, men det brukar väl luta åt nått håll ju äldre de blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *