Tidig morgon och vårkänslor.

Äsch, det här lilla ”bakslaget” är inget som berör mig. Allting kommer ju ha smält undan senast i eftermiddag, det är jag säker på. Så vårkänslorna består, det kan ni vara säkra på. Så pass att jag ska ta mig till centrum idag med Malte för att leta reda på ett par vettigare skor. Nu ska det visserligen vara kallare den närmaste veckan men det är skönt att ha grejerna hemma den dag de behövs. Och det är ju precis när som helst. Kanske tar jag en tur förbi handelsträdgården också – lite penséer skulle pigga upp vår beiga altan!

Nu blir det en stor kopp kaffe innan jag beger mig mot dagens skivstångspass på Friskis. Jag har varit vaken länge länge och det känns i kroppen. Anton har börjat envisas med att vakna runt fem halv sex och oftast lyckas vi söva om honom till åtminstone halv sju. Dock icke idag så halv sex började han kvittra i sin säng. Men jag ska vara tacksam. Han var nöjd med att ligga där och jollra ända till kvart över sex då jag fick kliva upp. Före Malte till och med! Det har nog inte hänt sedan någon enstaka gång när jag jobbade…


Här har vi någon som inte riktigt är lika blasé när det gäller dagens väder som jag. Hon har redan växlat om till sina sommartidsrutiner och är ute konstant. Kommer in i fem minuter och äter, sen drar hon ut igen. Fast inte idag då, idag sitter hon och surar.

2 thoughts on “Tidig morgon och vårkänslor.

  1. Dra på trissor!
    Man skulle nästan kunna säga att du är ute i god tid men vårskorna. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *