Till slut så!

20110613-091741.jpg

Vi har sagt det så himla länge, att vi ska köpa ett till objektiv till kameran så att man får så där fina snajsiga bilder som är suddiga i bakgrunden. Idag gjorde jag slag i saken och det var ju inte så himla svårt. Om jag inte var så otroligt trött som jag är just nu så hade jag testkört den, nu får det bli en annan gång. Men det känns åtminstone lugnare nu i själen att jag har den i min ägo. Då är det bara födelsedagspresent till J kvar då…

2 thoughts on “Till slut så!

  1. Härmapa.. 😉
    Nejdå, men jag älskar det objektivet. Förutom då som Lovisa klagar på att rörliga bilder blir lite jobbiga.. 🙂

  2. Åhh, kul med nytt objektiv! Jag har länge gått och tänkt att köpa ett sådant jag med men ja, det gäller väl bara att gå och göra det och inte skjuta upp det hela tiden. Fyller år snart så jag kanske borde önska mig det i present 😛 Ser fram emot lite testbilder sen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *