Tillbaka till vardagen

20111219-143359.jpg

Äntligen fick jag gå tillbaka till vardagen. Hela förra veckan hade jag inskolning och helgen var bara flytt, idag fick jag äntligen (faktiskt) sätta mig vid mitt skrivbord och lägga fullt fokus på något annat!

Jag sitter på bussen ut till Tyresö för att hämta lillprinsen. De ville att han bara skulle gå kort dag så här första dagen efter helgen så vi ska hem och mysa i vårt nya hus tills J kommer hem. 🙂

Det känns helkonstigt att ta bussen till och från jobbet men jag får se det som att jag har blivit given gåvan tid. Nu blir det fram med pocketböckerna och termosmuggen!

3 thoughts on “Tillbaka till vardagen

 1. Jag är faktiskt lite avundsjuk på det där med att få sitta på en buss hela vägen och ha tid att läsa. Sen själva bussresan kan jag ju gärna vara utan egentligen, men ändå.

  Och du, det kommer bilder, bilder, bilder på huset sen va?

 2. Man får försöka se det positiva med längre restider helt enkelt!

  Ska försöka få till lite bilder sen, just nu är det så jäkla rörigt här! 🙂

 3. Du vänjer dig! Jag blir däremot ganska besviken om jag inte tajmar in en direktbuss, för jag hatar att byta till tunnebanan. Jag sitter och läser tidningen hela vägen in, DN räcker hela vägen till stan. Hem så är de segare tycker jag…men då passar jag på att knarka bloggar och sånt. Och du har ju en Ipad, så du kan nog få lite slösurfing gjord på bussen som du kan hoppa över på kvällen.

  Vi hade hit en grävare som bor i området. Hojta till när det drar ihop sig om ni endast behöver just en grävare med en stor grävmaskin så ska jag vaska fram hans nummer. Han tog sig an att jämna till våran tomt innan vi fick på all jord som ligger till grund för gräsmattan. Vart inte så dyrt eftersom han inte behövde ta nått extra för att få dit grävmaskinen när vi bor så nära.

  Jag plingar såklart på om jag traskar förbi! Om inte annat när bebisen kommit eftersom ert hus ligger på min ”långa strandrunda”. Den rundan har jag knappt gjort sen jag blev gravid. Men det blir ändring på det sen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *