Tillbaka!

Kvart i sex (svensk tid) imorse klev vi in i vår hall. Vi hade en lång natt bakom oss men nu var vi äntligen hemma. Usch vad det är jobbigt att resa. Och tråkigt att flyga. Vi fick sitta ganska länge på den alldeles sprillans nya flygplatsen då planet som skulle komma från Göteborg var försenat. Kaptenen skyllde på snöoväder över Sverige och jag tror honom.

  

Planet som skulle ha lyft 23.10 lämnade inte cypriotisk mark förrän runt 01, och då var vi trötta kan jag meddela. Att jag inte hade tagit en eftermiddagslur ångrade jag bittert men det är lätt att vara efterklok. Flygresan som på nervägen bara tog tre timmar och femtio minuter skulle på uppvägen ta en hel halvtimme längre, så det var med glädje och tacksamhet som jag fick lägga ner Malte på sätet mellan mig och J. När vi hade kommit upp i luften möblerade kabinpersonalen på eget initiativ om en passagerare så att vi fick lite mer svängrum på vår rad. Tack snälla flygvärdinna!

Turen att jag slapp ha en tung sovandes Malte i famnen hela resan uppvägdes med att jag hade den dampigaste ungen från helvetet precis bakom mig, och att skaka om och sparka på min stol var tydligen the thing of the day. Oh well, man kan inte få allt här i världen.

Jag ska inte klaga. Jag har fått vara på semester med mina favoriter samlade på en och samma plats; mina föräldrar, J och lilla Malte. Jättehärligt har det varit och avlastning har vi fått då både mamma och pappa inte har kunnat få nog av att gosa med lillprinsen. Vi har fått sol också. Och värme! Vilken skillnad det gör för humöret!

Att det var 21 minusgrader när vi landade på Arlanda är en annan historia. Jag fick hostattacker när jag andades in den kalla luften med munnen. Så kallt är det för fan!

Vi fick sovmorgon till runt tio, sen tyckte Malte att det var nog så det var bara att pallra sig upp. Jag kunde inte koppla av förrän jag hade packat upp väskorna så det gjorde jag fort. Sen åkte allt julpynt in i skåpet av bara farten, och fyra tvättmaskiner har hunnits med. Som sagt, semestern är nu över.

Tillbaka till vardagen, och det är inte fy skam för jag gillar min vardag.

Nu ska det läsas bloggar! Jag måste ju uppdatera mig om vad ni har haft för er de senaste två veckorna!

3 thoughts on “Tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *