Tillfälligt avbrott

Ja, inte bara i bloggandet utan också i husbygget. Varbergs trä, som levererar materialet till hela byggsatsen, hade missat några reglar som behövs. Därför fick våra snickare bygga med det material som fanns för att sedan ta en ofrivillig paus och åka hem till Värmland. I väntan på att de rätta reglarna blir levererade så får bygget stå stilla i några dagar. Så kan det gå ibland!

J hade ett ärende i hufvudstaden och lämnade oss här i skogen i ett dygn. Då passade han självklart på att åka förbi tomten för att se hur huset såg ut och vad som hade hunnits med innan snickarna åkte hem.

20110722-112929.jpg

Nu kan man få en klarare bild av hur högt huset faktiskt blir. Undervåningen har 2,70 upp till tak och på övervåningen är det 4 meter på den sidan som vi ser här på bilden. Taket blir ett pulpettak vilket innebär att det lutar bakåt så det är lägre i tak mot baksidan. Det blir mao lite höjd på det här huset! Det blir ashäftigt att få se det med fönster, tak och panel på plats. Då kommer det, iaf utvändigt, att i stort sett se färdigt ut. Snacka om felbedömning isf! 🙂

Om du vill läsa mer om vårt husbygge så kan du göra det här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *