Tillträde idag

Titta så snällt han väntar på pappa

Vad har vi gjort idag? Inte mycket för att vara helt ärlig. Vi tillbringade förmiddagen framför TV:n, sov lite och pratade lite i telefonen. På eftermiddagen packade jag ner Malte i babyskyddet och gick ner på gatan där J hämtade upp oss. Idag var det nämligen dags att åka till mäklaren i Tyresö och avsluta våra affärer. Tomtaffärer. Idag fick vi tillträde till en massa jord, småsten, berg och en helvetes massa träd som vi måste fälla.

I vanliga fall går man och verkligen längtar efter att få tillträde när man har ärenden hos mäklaren. Jag har köpt tre lägenheter sedan jag flyttade hemifrån (man skulle kunna tro att jag sysslar med sånt på heltid) och då har jag räknat ner till dagarna tills jag har fått nycklarna. Sen har jag direkt efter att kontrakten har skrivits, åkt till den tomma lägenheten och gått omkring i den och kännt in den.

Idag åkte vi direkt hem. Vi fick ju inga nycklar och hur kul är det att åka och titta på en bit mark?

Nu är den i alla fall vår på riktigt. Där ska vi bo i en massa år och det är där Malte och hans syskon ska växa upp. Han kommer alltid tycka att Tyresö är coolast, bäst och vackrast. Själv kommer jag alltid heja på Nacka.

2 thoughts on “Tillträde idag

  1. Shit, man glömmer bort hur små de var! Alfred får inte plats i sitt babyskydd längre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *