Tisdag

Vi fick sovmorgon imorse! Först klockan halv nio vaknade Malte. Då låg jag redan vaken och fipplade med iphonen i väntan på att dagen skulle börja.

Det var varmt idag, men molnigt, så vi bestämde oss för en inneaktivitet och åkte till Forum. Jag är jättesällan där men det kanske beror på att det fanns en tid då jag var där fem gånger i veckan.

Vi började med en lunch för jag var vrålhungrig! Det blev asiatisk buffé, en personlig favorit. Malte åt på jättebra och det är bara att inse att jag inte får mata honom längre. Får han en egen tallrik med plock så äter han tills det tar slut.

Vi köpte lite födelsedagspresenter till honom som J fick välja ut och så blev det ett par sommarskor till Malte också. Egentligen så är han alltid barfota när han leker då det är varmt och han ändå oftast är i gräset, men skorna var så söta och inte lika varma som hans sneakers som han måste ha strumpor i.

Nya grejen idag: vi flyttade ut hans säng från vårt sovrum och ställde in det i hans rum. Leksakerna är också på plats så att han får anledning att gå in dit ibland för att hämta en boll eller nåt. Att få honom att somna där inne blir ett projekt för sig. Jag försökte få honom att somna där i förmiddags men trots att han var jättetrött vägrade han lägga sig ner utan somnade istället i pappas famn i vardagsrummet. Det får ta sin lilla tid.

Nu är det fotboll sen sängen. Imorgon åker vi upp till Stugan och stannar där till på söndag. Jag håller tummarna för fint väder för jag tänkte faktiskt ta med mig bikinin. Kanske kanske blir det ett dopp i sjön. Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *