Tisdag

Tisdag. Känns som en tisdag dessutom. Inte så taggad liksom. De senaste nätterna har funkat asbra, så även denna natt. Jag går och lägger mig med Malte och han somnar oftast inom en kvart, sen lägger jag över honom i hans säng där han ligger tyst och sussar till morgonen. Det var länge sedan jag fick sova så bra som jag gör just nu.

Annat är det med Maltes humör, det är verkligen inte på topp just nu. Minsta lilla får honom att bli arg eller ledsen och jag tror att det beror på att han inte äter ordentligt. Nu ratar han gröten också så det är bara välling som gäller. Igår åt han tre flaskor på hela dagen, resten fick hällas ut i diskhon. Det är verkligen inte mycket mat. Och det känns att han är lättare på armen när man bär på honom. Kanske ska ringa till Vårdguiden i alla fall. Men då säger de väl bara att han ska fortsätta äta vällingen tills han vill ha mat igen…

Och så lite glada nyheter. Idag ska vi in till Söder och möta upp Elin för lunch. Det var alldeles för länge sen vi sågs så vi har massor att prata om!

2 thoughts on “Tisdag

  1. så va det med melvin ju nästan en vecka efter den där jävla kräk sjukan!! Onsdag fick han skiten fredag veckan efter började han äta igen.. så ta det lugnt.. men risgröt gillade han..
    puss

  2. Åh skönt att höra. Då behöver jag inte känna mig så stressad kanske. Men det är ju typiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *