Tisdagshandling

Det skulle bli snöoväder idag så jag, som i vanliga fall är väldigt seg med att ta mig ut före lunch, klädde på mig och Malte och gick ner och handlade till kvällens chili con carne redan vid halv tio. Så mycket snö kom det ju inte till slut men däremot så har vinden verkligen piskat i ansiktet. Nu är vintern här och det är helt okej. Mycket lättare att komma i julstämning då!

Farmor Jeanette kom över här på kvällen för att hänga lite med Malte. Hon var här i söndags också, jätteroligt för Malte som nog börjar tröttna på mig och den här lägenheten nu. Då hon var här idag passade jag och J på att åka till Maxi och storhandla. Så himla skönt att göra det utan Malte, och tack vare alla stormvarningar så hade alla Nackabor valt att stanna hemma så vi var nästan själva i affären.

Imorgon tar jag mig utanför lägenheten och lunchar med Sofia i Globen. Förhoppningsvis sover Malte då. Jag har bestämt att vi får hoppa över eventuella playdates nu under tiden som Malte inte ska belasta benet. Jag tror att han skulle ha svårt att hejda sig om han hade sina kompisar omkring sig. Vi kommer därför ha ganska tråkigt under den här tiden, så lunchen ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *